Event Om/About Policy F.A.Q. Material Länkar

OM QUEER AS FUCK!

Queer as Fuck är en feministisk BDSM- och sexfest för och av queers och transpersoner. Queer as Fuck är ett nätverk i Göteborg som anordnar BDSM- & sexfester. Ibland också andra aktiviteter i Queer as Fucks namn. Queer as Fuck huserar på hemlig plats i Göteborg, och festerna hålls då och då, utifrån engagemang, tid och ekonomisk möjlighet. Vill du få reda på när nästa fest är? Vi skickar inbjudan med vårt nyhetsbrev, för att gå med i mail-listan skriver du till queerxxx@gmail.com.

Syftet är att tillsammans skapa platser för perversa lekar och queert häng bortom heteropatriarkatets tråkiga föreställningsvärld. Vi och våra kamrater har ett stort behov av queer-separatistiska rum, med särskilt fokus på transpersoner. Rum för BDSM- & sexutlevnad.

För att delta på våra fester behöver du ha tagit del av vår policy. En del av våra event har speciella regler, som kan varierar beroende på typ av event. Läs därför alltid eventtexten för att få reda på vad som gäller. Läs mer i vår Policy & F.A.Q.


HISTORIA

Klubben Queer as Fuck startade sommaren 2011. Festerna har sitt ursprung ur en Queer as Fuck-fest som hölls sommaren 2010, som var då var kvinno- och transseparatisktisk. Vi som som tog över konceptet 2011 gjorde en del ändringar av inriktningen - den var helt enkelt inte tillräckligt queer.

Ibland gör vi annat än fester också - som att anordna pysseldagar, utställningar, feministisk porrbio, queerbastu, högläsning av porrnoveller, samtal och workshops. Det var Queer as Fuck som fixade BDSM- och sex-space på Queertopiafestivalen 2012. Vi har haft samarbeten med Dark in Dalarna, Falun Pride och RFSL Göteborg. Vi har haft en mängd olika temafester, firat "Fuck New Years Eve" och "Transgender Day of ha de' gött". Och under Mötesplatsen Simone's Rebellmiddag hösten 2013 så hade vi den stora äran att vinna Rebellpriset i Matematik.

Fram till 2015 anordnades festerna sporadisk, med ett mål om 4 fester per år.

Oktober 2015 gick Queer as fuck ekonomisk bankrutt, detta p.g.a. en inställd fest. Vi var en alldeles för liten arr-grupp, där 3 av 4 blev sjuka strax innan festdatumet. Trots avbokningen var vi fortfarande tvungna att betala full lokalhyra.

Agusti 2016 gjorde Queer as Fuck ett tappert försök till come back, med en fest i samband med Heterohatets dag. Men detta ledde till ännu ett ekonomiskt bakslag, och alldeles för få arrangörer. Sedan dess har QAF vilat under jord.

Fram tills våren 2018 då det togs nya tag med en ny arrangörsgrupp, som med ny härlig energi arrangerade en stödfest på Hisingen och därefter höll en väldigt populär workshop i samband med Reclaim Pride, samt ett antal fester under 2018 och 2019.

Sedan kom covid-19 pandemin och satte käppar i hjulen för även oss och alla våra storslagna planer. Men under sommaren 2022 kom vi tillbaka med dunder och brak, höll i två stycken picknick och pyssel workshops och i mitten av september höll vi även i en hejdundrande kalasfestparty med tårta, ballonger, tävlingar, cirkusdirektörer och slajmpool. Vi är fortfarande en liten arrangörsgrupp men med stora planer och ambitioner.

Vi hoppas nu på att kunna fortsätta hålla fester och events, och tar gärna emot olika former av hjälp för att kunna förverkliga våra drömmar och mål. 💖


Vad ska vi göra 2022–2023?

Queer as Fuck behöver alltid fler planerade aktiviteter och arrangörer.
Vi har en del tankar:
- bad eller bastu
- konstutställning
- fest eller fika
Låter något av detta intressant? Har du andra idéer? Vill du vara med och arr'a något?

Välkommen att höra av dig till oss om du vill va med och skapa Queer as Fuck!